Çorum'da özürlülere destek projeleri

Özürlüler Destek Programı Kapsamında Çorum' da Desteklenecek Projeler Açıklandı

2011 yılında uygulanmaya başlayan, Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesindeki illerde yerel dinamikleri harekete geçirerek, özürlülerle ilgili duyarlılık ve farkındalığın geliştirilmesine ve özürlülüğün önlenmesine katkıda bulunmayı amaçlayan Özürlüler Destek Programı ( ÖDES ) kapsamında 2012 yılı için desteklenecek projeler belli oldu.

Yapmış olduğu açıklamada, Vali Sabri Başköy, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ÖDES’ in amaçlarına uygunluğu, sürdürülebilirliği, iç tutarlılıkları, hedef kitlelerinin genişliği gibi kriterler doğrultusunda yapılan değerlendirmeler sonucunda, 2012 yılı kapsamında ilimiz için toplam bütçesi 270.666,52 TL tutarında 4 adet projenin finansmanı onaylanmıştır. Bu 4 proje için Bakanlıkça ilimize aktarılacak olan hibe miktarı ise 232.866,52 TL’dir.

Reklam
Reklam

Valiliğimiz ve Proje sahipleri arasında finansman sözleşmeleri imzalanmış olup, en kısa zamanda projeler hayata geçirilerek, en geç 1 yıl içinde tamamlanacaktır. “ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: