Çorum'da Ramazan Yardımları

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çorum Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi bin 500 aileye yardım yapıldığı bildirildi.

Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Çorum Şubesi tarafından ihtiyaç sahibi bin 500 aileye yardım yapıldığı bildirildi. Dernek Müdürü Erdal Aykaç, yazılı açıklamasında, yoksulluğun uğradığı her yerde ve her durumda görev başında olan Kimse Yok mu Derneği'nin kuruluşunun 10'uncu yılını geride bıraktığını belirtti. Derneğin Çorum'da yaklaşık 1 yıl önce kurulduğunu dile getiren Aykaç, kuruluştan bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere çeşitli yardımlar yaptıklarını ifade etti. Ramazan ayında da bin 500 aileye yardımda bulunduklarını anlatan Aykaç, "Dernek olarak toplumun yardım değerlerini etkin hale getirerek din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin, saygınlıklarını koruma hassasiyetiyle adım atıyoruz. Yoksullukla mücadele ederek herkes için müreffeh bir dünyanın inşasına hizmet etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. Yardıma muhtaç kişilere el uzatmaya devam edeceklerini vurgulayan Aykaç, isteyen herkesin, gönüllülük esasıyla hizmet veren derneğin çalışmalarına katkı yapabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: