Çorum’da Rehabilitasyon Merkezi Yapılacak

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, engelli çocukların rehabilitasyonu ve hayata tutunabilmeleri için Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yaptıkların söyledi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, engelli çocukların rehabilitasyonu ve hayata tutunabilmeleri için Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yaptıkların söyledi. Çorum Zihinsel ve Spastik Engelli Çocukları Koruma Derneği Başkanı Neslihan Hüsülüoğulları beraberindeki Başkan Yardımcısı Erol Taşkan, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hastaoğlu ve bazı engelli öğrencilerle, Başkan Külcü’yü ziyaret etti. Dernek Başkanı Hüsülüoğlulları, Eylül ayı içinde Balıkesir’de düzenlenen şenliğe katılmalarına katkı yapan Başkan Külcü’ye teşekkür ederek, söz konusu etkinliğin, zihinsel engelli çocuklar ve aileleri için tarifi mümkün olmayan bir değer taşıdığını söyledi. Başkan Külcü de çocukların ve ailelerin mutluluğunu, kendi mutluluğu olarak kabul ettiğini ifade ederek, engelli çocuklar ile ailelerinin mutluluğunu her zaman ön planda tuttuklarını vurguladı. Çorum’a engelliler için bir rehabilitasyon merkezi yapacaklarını ifade eden Külcü, "Engelli çocuklarımızın rehabilitasyonu ve hayata tutunmaları için Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma yapıyoruz. Çağdaş çizgileri, fonksiyonu ve mimari yapısıyla engelli öğrenciler için her şeyin düşünüldüğü proje, Çorum’da çok büyük bir ihtiyacı karşılayacağı gibi Türkiye’de de örnek çalışmalardan birisi olacak" diye konuştu. Ziyarette engelli öğrenciler, Başkan Külcü'ye, kaligrafi sanatıyla adının yazılı olduğu çini tabak hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz