Çorum'da silah operasyonu '2 kişi yakalandı'

Çorum'un Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 6 adet tabanca, 3 adet av tüfeği...

Çorum'un Alaca İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 6 adet tabanca, 3 adet av tüfeği ile 22 adet mermi ele geçirildi.

Bir istihbaratı değerlendiren jandarma ekipleri kendilerine silah alıcısı süsü vererek Turan B. (39) isimli şahısla irtibata geçti. Şahısla bir benzinlikte buluşan sivil ekipler, zanlıyı otomobilinde 2 adet tabanca ile yakaladı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler Turan B. isimli şahıstan aldığı bilgiler doğrultusunda silahları temin ettiği belirtilen Alaca ilçesinde esnaflık yapan 39 yaşındaki Cengiz S.'nin iş yerine de operasyon düzenledi. Şahsa ait olduğu öğrenilen 6 adet tabanca, 3 adet av tüfeği ile 22 adet mermi ele geçirdi. Jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Turan B. ile Cengiz S. silah ve mühimmat bulundurmak, yasa dışı yollarla piyasaya sürmek suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz