Çorum'da Silahlı Saldırı: 3 Yaralı

 Kent merkezinde bir kişi, aralarında husumet bulunduğunu öne sürdüğü üç kişiyi av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaraladı.

Kent merkezinde bir kişi, aralarında husumet bulunduğunu öne sürdüğü üç kişiyi av tüfeğiyle açtığı ateş sonucu çeşitli yerlerinden yaraladı. Edinilen bilgiye göre, Yavruturna Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde silah sesleri duyulduğu yönünde ihbar alan polis ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı. Bölgede yapılan incelemede ekipler, Burak K. adlı kişinin de şüpheliyle olduğunu belirleyen ekipler, bu kişiyi de gözaltına aldı. Av tüfeğiyle açılan ateş sırasında çıkan saçmaların çeşitli yerlerine isabet ettiği belirlenen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: