Çorum'da Spor Kompleksi Ve Meslek Lisesi Yapım Ihalesi Iptal Edildi

ÇORUM (A.A) - Çorum'da yapılması planlanan spor kompleksi ile meslek lisesi ihalesinin iptal edildiği bildirildi.

ÇORUM (A.A) - Çorum'da yapılması planlanan spor kompleksi ile meslek lisesi ihalesinin iptal edildiği bildirildi.

Çorum Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, 10 Ekim 2012 tarihinde yapılması planlanan spor kompleksi ve meslek lisesi ihalelerinin, ihale şartnamesindeki bir düzenleme ihtiyacı dolayısıyla iptal edildiği belirtildi.

İhale şartnamesindeki teknik düzenlemenin yapılması sonrasında söz konusu projelerin tekrar ihaleye çıkacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Spor kompleksi ve meslek lisesi ihale şartnamemiz resmi gazetede ve bir ulusal gazetede yayımlanmak üzere Basın İlan Kurumu'na gönderilmiştir. Çorum Belediyesi olarak sürekli gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanımda yeni stadyum ve spor kompleksini Çorum'a kazandıracağız. 15.000 seyirci kapasiteli olarak inşa edilecek olan stadyumun yanında kamp eğitim merkezi, seminer salonu, atletizm pisti, spor salonu, tenis kortları, sentetik sahalar yer alacak olup, bu spor kompleksimiz Çorum'un hizmetinde olacağı gibi şehrimizde kamp yapacak tüm takımlarımızın da hizmetine sunulacaktır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: