Çorum'da Zonguldaklı Taraftarlar Olay Çıkardı

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, İki takım, bugün Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadında karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere tamamlanırken Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar maçtan sonra olay çıkardı.

Yusuf ÇINAR/ÇORUM, İki takım, bugün Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadında karşı karşıya geldi. Maç 0-0 berabere tamamlanırken Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar maçtan sonra olay çıkardı. Tribünlerdeki koltukların kırılıp sahaya atılması üzerinre, polis yaklaşık 200 kişilik taraftar grubunu kontrol altına aldı. Bu arada Çorum Belediyespor taraftarı da stat çevresinden uzaklaştırıldı. Bitimden yaklaşık 1 saat sonra Zonguldak Kömürspor kafilesi ve taraftarları, stattan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: