Çorum’daki Cinayete 3 Tutuklama

Çorum’da geçtiğimiz hafta 1 tarım işçisinin hayatını kaybettiği, 2’si ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili...

Çorum’da geçtiğimiz hafta 1 tarım işçisinin hayatını kaybettiği, 2’si ağır 5 kişinin yaralandığı olayla ilgili adliyeye sevk edilen birisi avukat 3 kişi tutuklandı.

Alaca ilçesinde tarım işçileri ile Bolatçık köyünde yaşayan bir aile arasında yol verme meselesi yüzünden kavga çıkmıştı. Sopalar ve silahların kullanıldığı kavgada tabanca ile başından vurulan Halaf Hülo (47) olay yerinde hayatını kaybederken, oğulları Mahmut Hülo (25) ile Sadık Hülo (23) ile karşı taraftan Murat Erdoğan (62), Önder Erdoğan (34) ile kardeşi Ahmet Erdoğan (21) yaralanmıştı.

Reklam
Reklam

Hastanede tedavilerinin tamamlanmasının ardından gözaltına alınan Murat, Önder ve Ahmet Erdoğan adli makamlara sevk edildi. Baba ve 2 oğlu tutuklanarak Sungurlu Cezaevi’ne gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: