Çorum'daki Silahlı Kavga

ÇORUM (AA) - Alaca ilçesinde mevsimlik tarım işçileri ile köylüler arasında "yol verme" meselesinden çıkan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karışan baba ile 2 oğlu tutuklandı.

ÇORUM - Alaca ilçesinde mevsimlik tarım işçileri ile köylüler arasında "yol verme" meselesinden çıkan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karışan baba ile 2 oğlu tutuklandı. Önceki gün Bolatcık köyü yakınlarında, soğan ve pancar tarlalarında çalışan mevsimlik işçiler ile köyde yaşayan bir aile arasında arazide "yol verme" meselesinden çıkan kavgada, mevsimlik işçilerden Halaf H'nin tabancayla vurularak öldürülmesi, oğulları Mahmut ve Sadık H'nin de yaralanması ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. Darp sonucu yaralanan ve tedavilerinin ardından soruşturma kapsamında gözaltına alınan köylülerden Murat E, oğulları Önder ve Ahmet E'nin Sungurlu Jandarma Komutanlığındaki işlemleri tamamlandı. Adliyeye sevk edilen baba ve 2 oğlu, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz