Çorumlu Mobilyacılar Kayseri’de Fuara Katıldı

Çorum’da faaliyet gösteren mobilyacı ve marangozcu esnafı Kayseri’de düzenlenen Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’na...

Çorum’da faaliyet gösteren mobilyacı ve marangozcu esnafı Kayseri’de düzenlenen Mobilya Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı’na katılarak, mobilya ve marangozculukta kullanılan son teknoloji makine ve ekipmanları yerinde görme fırsatı buldu.

Türkiye’nin dört bir yanından gelen firmaların ürünlerinin teşhir edildiği ve tanıtıldığı fuara Çorum’dan katılım yüksek oldu.

Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç ve Marangozcular Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ önderliğinde fuara katılan Çorumlu esnaflar, stantları tek tek gezerek bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Fuarı değerlendiren Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Çorumlu esnafın yeniliklerden haberdar olmaları için fuar organizasyonlarını kaçırmadıklarını ifade ederek, bundan sonra da gerçekleştirilecek fuarlara katılmaya devam edeceklerini söyledi.

Fuarların Çorumlu esnafın ufkunu açtığını ve bunun da Çorum ve Çorumlu için bir kazanç olacağını dile getiren Kılıç, fuara katılarak yenilikleri görme fırsatı bulduklar için tüm esnafa ayrı ayrı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: