Çorumlu Motorcular Yemekte Buluştu

Osmancık ta Çorumlu motor tutkunları birlik beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Osmancık Kanıtemizler Et Lokantası’nda Akşam düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen motor severler, bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken, bir diğer taraftan dernek kurmak için ilk adımı attılar.

Düzenlenen yemek programına Çorum’un ileri gelen motor tutkunları, motor sevdalıları ve motor sevenleri katılırken, Osmancık’tan da Çorumdan gelen misafirlere çok sayıda Osmancıklı motor tutkunu iş adamı ve esnaf eşlik etti.

Programda bir konuşma yapan Ramazan çalışkan Osmancık’ta böyle bir organizasyonun ilk kez düzenlendiğini söyledi. Organizasyonun altına imzasını Erdal Kanıtemiz’e teşekkür ettiğini belirten Çalışkan “Tüm Çorumlu motor tutkunlarını bir arada görmek bizim için en büyük mutluluk” dedi.

Reklam
Reklam

Çalışkan,Osmancıklı motor severler ile Karadeniz gezisi düzenleyeceklerini kaydederek, bu sporu Osmancık’ta sevdireceklerini belirtti.

Osmancık’ta birbirinden güzel motorları görmek isteyen Osmancıklı gençler kısa sürede Lokantanın önünü doldurdular.

Çorumlu motosiklet tutkunları kentin kültürel mekanları ve ören yerlerini kurulacak olan bu dernek vasıtasıyla Tüm Türkiye’ye ve Dünya’ya tanıtılacağını ileri sürdüler.

Çorumlu motorseverler de “Bölgemizdeki motosiklet tutkunlarını bir araya getirip, kaynaştırmak istedik. Çağrıya büyük ilgi gösterildi, çok sayıda motosikletçi, gelerek yemeğe katıldılar. Bu kadar çok sayıda motosikletçiyi bir araya getirebilmekten ayrıca mutluyuz" dediler.

Yemekli toplantıda; Motosiklet sürücülerinin trafikte karşılaştığı zorluklara da değinilerek "Motosiklet sürücülerine, 4 tekerli araç kullananlar tarafından öncelik tanınmıyor. Biz bunu motosiklet kullandığımız zamanlarda da yaşıyoruz. Özellikle şehir içerisindeki araçlar motosiklet kullananları sıkıştırabiliyorlar. Halbuki motosikletler de arabalar kadar trafikte yer kaplayan, vergisini veren araçlardır. Bu nedenle 4 tekerli araçlara gösterilen önemin motosikletlere de verilmesi gerekmektedir" dediler…

Reklam
Reklam

Kaynak:www.osmancikgundem.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: