Coşkun´dan Aksa´ya ziyaret

Yalova Milletekili Temel Coşkun, Aksa´ya geçmiş olsun ziyaretide bulundu.

Yangının çıktığı gün haberi alır almaz bölgeye giden, fabrika yetkililerine ve işçilere geçmiş olsun diyerek ilgilenen ve olayı yakından takip eden Yalova Milletvekili Temel Coşkun, sonraki süreçte de bu müessif olayı an ve an takip etmişti. Yangın tamamen kontrol altına alınıp, söndürülene kadar yetkililerden anında bilgi alan Milletvekili Coşkun, yangından dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydetti. Geçtiğimiz hafta Cuma günü Ankara dönüşü Yalova’ya gelir gelmez tekrar AKSA fabrikasına giderek Genel Müdür Cengiz Taş ve AKKÖK Şirketler Grubu Yalova kurumsal ilişkiler Koordinatörü Atilla Toygür’ü ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alan Milletvekili Coşkun, yetkililerle durum değerlendirmesi yaptı.

Reklam
Reklam

Fabrikada yerinde inceleme gerçekleştiren Yalova Milletvekili Temel Coşkun, “esas itibariyle önemli olan can kaybının yaşanmasıdır. Fabrika, yangından sonraki henüz ikinci günde üretime başlamıştır, temizlik ve bakım onarım çalışmaların derhal başlamış olduğunu da yerinde gezdik, gördük. Tüm bunları bilmek ve görmek üzüntümüzü azalttı. İşçilerimizle de görüşüp onların da üzüntülerini paylaştık. Çalışmaları yerinde inceledik.

Yalova için değil ülkemiz için önemli bir istihdam ve ihracat potansiyeli taşıyan AKSA fabrikasında çıkan yangını duyan herkes üzüntü duymuştur. Tabii ki maddi zarar çalışmaları devam etmektedir. Bizim en büyük tesellimiz can kaybının olmaması, bir insanımızın burnunun dahi kanamaması olmuştur. Bu vesile AKKÖK Grubuna (ailesine) tekrardan geçmiş olsun derken, bu yangında canhıraş bir şekilde çalışan işçilerimize ve itfaiye gruplarımıza teşekkür ederim” dedi.

AKSA fabrikası Genel Müdürü ve kurumsal ilişkiler Koordinatörü, Milletvekili Coşkun’a olay anında ve sonrasında gerçekleştirdiği ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, vermiş olduğu moral ve desteğin AKKÖK Grubu yönetimi ve çalışanları için önemli olduğunu ifade ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: