Coşkunöz, Tataristan’a Fabrika Kuracak

Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney, Tataristan’a yeni bir fabrika kuracaklarını söyledi. Yöney, "Coşkunöz olarak...

Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney, Tataristan’a yeni bir fabrika kuracaklarını söyledi. Yöney, "Coşkunöz olarak Tataristan’da yeni bir yatırım yapmak suretiyle, bölgede otomotiv ana sanayine destek verecek güçlü bir Türk firması olarak yer almayı ve bu şekilde Tataristan’ın sanayi yolculuğuna ufak da olsa bir katkıda bulunmayı hedefliyoruz." dedi.

Tataristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov, Coşkunöz Holding’i ziyaret etti. Fabrikayı gezen konuk cumhurbaşkanı Coşkunöz Holding Genel Koordinatörü Cenk Yöney’den bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Minnihanov’u konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Cenk Yöney, yeni bir coğrafyada ilk kez yatırım yapacak olmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Yöney, şunları kaydetti: "Evet, Coşkunöz gibi olarak Tataristan’da yeni bir yatırım yapmak suretiyle bölgede otomotiv ana sanayine destek verecek güçlü bir Türk firması olarak yer almayı ve bu şekilde Tataristan’ın sanayi yolculuğunda ufak da olsa bir katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu anlamda buradaki varlığınız, firmamıza teşrif ederek bize yaşatmış olduğunuz onur, bize ilave motivasyon olacaktır. Bu yüzden çok önem verdiğimiz bu ziyaretinizden ötürü size teşekkür eder, yatırımımızın Türkiye ve Tataristan için hayırlı olmasını dilerim."

Reklam
Reklam

Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov ise Türkiye ile Tataristan arasındaki işbirliğinin üst düzeyde olduğunu ancak bunu daha yukarılara taşımak istediklerini dile getirdi. Coşkunöz fabrikasını gezdiğinde çok etkilendiğini dile getiren konuk cumhurbaşkanı, şöyle konuştu: "Çok önemli bir firma. Burayı gezerken bunu gördüm. Çok genç ve dinamik, konusunda uzman yetkin insanları görmek bizi çok mutlu etti. Uluslararası düzeyde yüksek standartlarla çalışıyorlar. İnsanlara çok önem veriyorlar, yüksek standartlarda çalışma ortamı sağlıyorlar. Başarılarının devamını diliyorum. Ülkemizde sizi bekliyoruz olacağız."

Konuşmaların ardından Cenk Yöney, Cumhurbaşkanı Minnihanov’a hediye takdim etti. Konuk Cumhurbaşkanı da Yöney’e tablo armağan etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: