Çözüm Süreci

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, çözüm sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Işık, düzenlediği basın toplantısında, ülkede akan kandan nemalanan ve geçimini bu şekilde sağlayanların bulunduğunu söyledi.

Ülkede 100 yıllık kanayan derin bir yara olduğunu ve kimsenin derindeki yarının büyüdüğünü fark etmediğini belirten Işık, şöyle konuştu:

"Artık anneler gözyaşı dökmesin. Gençlerimiz ölmesin. Askerimiz ve polisimiz şehit olmasın. Kimse bu sorumluluğu üstüne almıyordu. Ta ki AK Parti iktidara gelene kadar. Bir dönem rahmetli Özal müdahale etti. Ancak başına nelerin geldiğini herkes gördü. Erbakan hoca müdahale etmeye kalktı. Anında iktidardan alaşağı ettiler. Ama Başbakanımız kafasını, gövdesini ve bütün vücudunu bu sorunun altına koydu. Bu memlekette anaların ağlamasını istemiyoruz. Bunun için sorumluluk alan birine, herkesten destek bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Sabri Yıldırım / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: