Çözüm Süreci

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur, çözüm süreciyle ilgili, barış ve kardeşlik tutumunda ısrar edilmesinin, bu ülke topraklarında

Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ali Ekber Baytemur, çözüm süreciyle ilgili, barış ve kardeşlik tutumunda ısrar edilmesinin, bu ülke topraklarında yaşayan insanlara verilebilecek en büyük hediye olacağını belirtti.

Baytemur, Eğitim Sen Malatya Şubesi'nde düzenlediği basın toplantısında, çözüm sürecini önemsediklerini ifade ederek, barış çağrısının daha güçlü seslendirilmesi, kardeşliğin önüne örülmek istenen kalın barikatların yerle bir edilmesi için tüm emek ve demokrasi güçlerine görev düştüğünü söyledi.

Reklam
Reklam

Barışın, halkların arasında kurulmasıyla kalıcı olmasının mümkün olacağını dile getiren Baytemur, şöyle devam etti:

"Diyalog ve çözüm sürecini zedeleyecek, umutları yeniden hayal kırıklıklarına dönüştürecek her türlü girişimden uzak durulması sorumluluğu herkesten önce AK Parti iktidarına aittir. Her şeye rağmen taraflarca başlatılan bu süreci önemsiyoruz. Binlerce yıllık köklü tarihi ve kültürel değerleriyle Anadolu ve Mezopotamya coğrafyasında yaşayan bütün halklar için barış ve kardeşlik tutumunda ısrar edilmesi, bu ülke topraklarında yaşayan insanlara verilebilecek en büyük hediye olacaktır."

Muhabir: Ensar Özdemir / Tuba Karahan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: