Çözüm Süreci

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, "Çözüm sürecinde, muhalefet elini taşın altına koymak yerine, halkı korkutmakla yetindi" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, "Çözüm sürecinde, muhalefet elini taşın altına koymak yerine, halkı korkutmakla yetindi" dedi.

Kılıç, Palandöken ilçesindeki Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, terör sorunun yakında tamamen biteceğini savundu.

Türkiye'nin, ekonomik alanda büyüdüğünü ve dünyada önemli bir saygınlık elde ettiğini belirten Kılıç, şöyle devam etti:

"Yıllardır ülkemizin önünü kapatan ve her anlamda Türkiye'nin büyüme gücünü azaltan terör sorununu bitirmek için kolları sıvayan AK Parti hükümeti bu süreçten alnının akıyla çıkacak. Yakında terör sorunu da tamamen bitecek. Çözüm sürecinde yapılan çalışmalara ve atılan adımlara bakınca AK Parti'nin samimiyetini herkes gördü. Fakat aynı durum muhalefet için söz konusu bile olmadı. Çözüm sürecinde, muhalefet elini taşın altına koymak yerine, halkı korkutmakla yetindi."

Reklam
Reklam

Toplantı, açılış konuşmalarının ardından basına kapalı devam etti.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: