Çözüm Süreci

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Çözüm süreciyle son 3 ayda bomba,

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "Çözüm süreciyle son 3 ayda bomba, terör, ölüm ve şehit haberlerinin geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz" dedi.

Nebati, Kızıltepe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen AK Parti nisan ayı danışma toplantısında yaptığı konuşmada, bölge başta olmak üzere, Türkiye'nin son 30 yılda acıların getirdiği sıkıntıları yaşadığını belirtti.

Barışın ve kardeşliğin paylaşıldığı anların, tüm kötü anıların silinmesine katkı sunacağını ifade eden Nebati, "Çözüm süreciyle son 3 ayda bomba, terör, ölüm ve şehit haberlerinin geride kaldığı bir dönemi yaşıyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ da yürütülen hizmetlerin her alanda hissedildiğini söyledi.

Kendisinin de engelli olduğunu anlatan Akdağ, engellilerin, çiftçilerin, esnafın beklentilerinin bir bir yerine getirildiğini belirtti.

Akdağ, milli gelirin 3 kat arttığını vurgulayarak, tüm bunların kararlılık, düzenli bir çalışma ve çabayla gerçekleştirildiğini kaydetti.

Muhabir: Adnan Koçhan / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: