Çözüm Süreci

Dicle Üniversitesi (DÜ) İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Bu ezanı, bu bayrağı ve

Dicle Üniversitesi (DÜ) İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Bu ezanı, bu bayrağı ve bu ülke bütünlüğünü hep birlikte koruyacağız" dedi.

Prof. Dr. Hatipoğlu, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri nedeniyle geldiği Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesi Hüseyin Onbaşı Camii'ndeki programdan önce gazetecilerin "Çözüm Süreci"ne ilişkin sorularını yanıtladı.

Sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirten Hatipoğlu, şunları kaydetti:

"8-9 yıldır gelinen nokta çok önemli. Şu dönemde birbirimizi kucaklamamız, eksikliklerimizi kapatmamız gerekiyor. Bu milletin bir arada yaşamaktan dolayı bir problemi yok. Türkiye daha güzel olacak. Türk milleti ve Anadolu coğrafyası güzel günleri hak ediyor. İnşallah bu zor günleri en güzel şekilde aşacağız. Bu ezanı, bu bayrağı ve bu ülke bütünlüğünü hep birlikte koruyacağız. Bu nedenle de gelecekle ilgili hiç bir problemimiz yok. Yüreğimiz, gönlümüz rahat."

Reklam
Reklam

Hatipoğlu, daha sonra Hüseyin Onbaşı Camii'nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına katıldı.

Muhabir: Fatih Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: