Çözüm Süreci

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez ile grup sekreteri Fatma Benli, Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez ile grup sekreteri Fatma Benli, Ulus ilçesine bağlı Abdipaşa beldesinde şehit ailesini ziyaret etti.

Hakyemez ve Benli, 1980 yılında Hatay'da şehit olan Bayram Özdemir'in ailesinin evine giderek, şehidin babası Ahmet Özdemir'le görüştü.

Bartın Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir, Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik ve Belediye Başkanı Yaşar Dönmez'in de yer aldığı ziyaretin ardından beldedeki esnafla sohbet eden Hakyemez, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bölünmesinin söz konusu olmadığını ve en kısa zamanda çözüme ulaşacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Grup Başkanı Yusuf Şevki Hakyemez, sekreter Fatma Benli ile üye Bendevi Palandöken daha sonra, Bartın Valisi Bülent Savur'u makamında ziyaret ederek basına kapalı bir görüşme gerçekleştirdi.

Muhabir: Sinan Özmüş/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz