Çözüm Süreci

Memur-Sen Genel Sekreteri ve Tarım, Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Günay Kaya, "Terör belasından kurtulduğumuz zaman 75

Memur-Sen Genel Sekreteri ve Tarım, Orman ve Çevre Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkanı Günay Kaya, "Terör belasından kurtulduğumuz zaman 75 milyon huzur bulacak" dedi.

Kaya, Memur-Sen Kırklareli Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen programda yaptığı konuşmada, çözüm sürecine destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin 30 yıllık terör belasından artık kurtulması gerektiğini vurgulayan Kaya, şöyle devam etti:

"Türkiye'nin terör belasından kurtulması için taşın altına elimizi değil, başımızı koymamız gerekiyor. 75 milyonun kardeşlik iklimini oluşturma sorumluluğumuz var. Büyük Türkiye'nin inşasında yeniden sorumluluk almak zorundayız. Terör belasından kurtulduğumuz zaman 75 milyon huzur bulacak. 75 milyonun huzuru için küçük hesaplar yapmamalıyız. Çözüm sürecine hepimizin destek vermesi gerekiyor. Bu millet çok sorunlar yaşamıştır ama her bir sorununa çözüm üretmiştir. Bizler yeni destanlar yazmak zorundayız. Türkiye inşallah terör belasından kurtulduğu zaman hiçbir devlet artık bizi tutamayacak."

Reklam
Reklam

Etkinlikte, Memur-Sen Kırklareli Şube Başkanı Selahattin Karanfiler ve Memur-Sen Kırklareli Kadın Kolları Başkanı Birgül Kılıç da birer konuşma yaptı.

Muhabir: Özgün Tiran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: