Crocs'um Yok Diye Üzülme

Türkiye'de 3 Crocs mağazası birden açıldı

Crocs’un Trump Towers’daki yeni konsept mağazasının açılışını dünya CEO’su John McCarvel gerçekleştirdi. Crocs’un Türkiye temsilcisi Minikadım Ayakkabı’nın açılış davetini kabul ederek Türkiye’ye gelen global CEO’nun ziyareti mağazada heyecan yarattı. İstanbul’un önde gelen merkezlerinde açılan konsept mağazalarının yanı sıra Türkiye genelinde 120 satış noktasında bulunuyor. Dünyada 90’dan fazla ülkede bulunan Crocs tamamen doğal malzemeden üretilen konforlu ayakkabılarıyla ön plana çıkıyor.

Crocs’un Türkiye temsilcisi Minikadım A.Ş.’nin davetlisi olarak İstanbul’da bulunan global CEO McCarvel kısa bir süre önce açılmış olan Crocs Ortaköy mağazasını da ziyaret etti. Minikadım firma yetkilileri, Türkiye’deki yapılanma hakkında şunları şöyledi: “Crocs dünyada geçtiğimiz dokuz yıl boyunca ürün portfolyosu ve coğrafi genişleme anlamında çok kapsamlı bir büyüme yaşadı. Türkiye bu büyümede rol oynayan önemli ülkeler arasında yer alıyor. Tüm dünyada olduğu gibi Crocs, Türkiye’de büyümeye devam edecek.”

Reklam
Reklam

Patentli croslite malzemesiyle üretilen ve United States Ergonomics tarafından onaylı tek ayakkabı markası olma ünvanını taşıyan CrocsTM’un İstanbul’un merkezi noktaları olan Ortaköy, Kanyon ve Trump Towers’da 3 konsept mağazası bulunuyor. Crocs ürünleri ayrıca Türkiye genelinde 120 noktada satışa sunuluyor.