ÇTSO Yöneticilerinin THY Ziyareti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) yöneticileri, Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yu ziyaret etti.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Başaran Ulusoy, ÇTSO Meclis Başkanı Osman Okyay, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mert Mildon ile TÜRSAB Çanakkale-Körfez Yürütme Birliği Başkanı Turgay Kılıç katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Topçu, Çanakkale-İstanbul hattını önemsediklerini bildirdi. Bu konuda ilgili birimlerin çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran Topçu, "Çanakkale İstanbul seferleri için fizibilite ve planlama çalışmaları sürüyor. Çanakkale halkının İstanbul uçağı konusunda ne kadar ısrarcı olduğunu da THY olarak biliyoruz" ifadesini kullandı. Çanakkale'ye farklı bir gözle baktıklarına değinen Topçu, konuyla ilgili gelişmenin kısa sürede netlik kazanacağını, ayrıca bu hattaki uçuş konusuyla ilgili diğer hava yolu şirketleriyle de görüştüklerini kaydetti. Ulusoy ise TÜRSAB olarak Çanakkale adına bu konunun sıkı takipçisi olduklarını belirtti. Gökhan da iki kent arasındaki ulaşım ve uçak seferlerinin önemini hatırlatarak, bu hattaki seferlerin en kısa sürede başlaması gerektiğini ayrıca Çanakkale-Ankara arasındaki sefer sayısının da arttırılmasını beklediklerini ifade etti. Heyet, Topçu'yu meclis toplantısına davet edip Çanakkale seramiği hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: