Cü İçin Çaldık" Klip Ekibi Konser Verecek

Geçtiğimiz aylarda "Biz de Cumhuriyet Üniversitesi İçin Çaldık" isimli video klip çalışmaları ile büyük beğeni...

Geçtiğimiz aylarda "Biz de Cumhuriyet Üniversitesi İçin Çaldık" isimli video klip çalışmaları ile büyük beğeni kazanan Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri, yine Öğr.El.ve Devlet THM Korosu Saz Sanatçısı Kürşat Taydaş yönetiminde bu defa da Türk Halk Müziği Konseri ile seyircilerin karşısına çıkacak.

Gönüllü öğrencilerin katılımıyla bir araya gelen topluluk, öğrencilerin derslerinden arta kalan zamanlarda yaptıkları çalışmaları ile seyirci karşısına çıkacak.

10 MAYIS 2013 Cuma günü Saat 19:30'da C.Ü. Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan konserde Harput - Elazığ Musikisinin en önemli temsilcilerinden, Devlet THM Korosu Sanatçısı Zülfü Demirtaş solist olarak katılacak.Konser halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: