ÇÜ Öğrenci Konseyi'nden Vali Coş'a Ziyaret

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Serdar Tat ve yönetim kurulu üyelerinin Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret ettiği

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Serdar Tat ve yönetim kurulu üyelerinin Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret ettiği bildirildi.

Adana Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre Coş, geleceğin teminatı olan gençleri devlet olarak çok önemsediklerini, üniversitelerin toplumsal barışa ve kültür gelişimine katkı sağlamalarının çok değerli olduğunu belirtti.

Coş, ÇÜ'nün bu konuda örnek bir üniversite camiası oluşturduğunu, bu doğrultuda yapılan çalışmaları her zaman desteklediklerini, Öğrenci Konseyi'nin yaptığı çalışma ve projelerin, hak aramanın şiddete başvurulmadan da demokratik yollarla gerçekleştirilebileceğini ortaya koyduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Bu yönleriyle, Öğrenci Konseyi'nin faaliyetlerinin ve elde ettiği başarıların diğer üniversitelere örnek teşkil ettiğini bildiren Coş, "ÇÜ model alınabilecek bir üniversite. Uzlaşma, paylaşma, diyalog ve hoşgörü temelinde yapılan çalışmalar neticesinde üniversitemizde herhangi bir üzücü olay olmadı. Ayrıca, huzur ve güven ortamını pekiştirecek adımların atılmasında da etkin rolü olan Öğrenci Konseyi'nin çalışmalarını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tat ise "Yarının Liderleri" projesinden ve içeriğinden Vali Coş'a bilgi vererek, proje kapsamında il genelinde oluşturulacak Danışma Kurulu'na Coş'un başkanlık yapmasını teklif ettiklerini bildirdi.

Muhabir: İbrahim Erikan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: