ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Kibar'a Ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti.

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar'ı ziyaret etti.

ÇÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Küçükaydın ziyarette Rektör Prof. Dr. Kibar'a yeni görevinde başarılar diledi.

Temsil kabiliyetinin ve yöneticiliğin, yılların verdiği bir deneyim ve profesyonellik sonucu oluştuğunu ifade eden Küçükaydın, bu hususların da Rektör Kibar da fazlasıyla olduğunu ve Çukurova Üniversitesi'nin çok önemli bir idareci kazandığını belirtti.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ise, ziyaretlerinden ve temennilerinden dolayı Küçükaydın'a teşekkür ederek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"40 yıllık geçmişi olan ve benim de 23 yıldır çeşitli bölümlerinde hizmet verdiğim bu kurum, ülkemizin en değerli eğitim kurumlarından biri. Milletvekilimizin dediği gibi yöneticilik çok farklı bir konum. Koltuklar sorumluluk yerleridir ve ömür boyu bu sorumluluğun ağırlığını sırtınızda hissedersiniz. Cumhurbaşkanımızın da takdiriyle bu görev bana tevdi edildikten sonra, Çukurova Üniversitesi için neler yapabiliriz, geceli gündüzlü düşünüp projeler üretiyoruz."

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: