ÇÜ Tıp Fakültesi 87 Mezunları Bir Araya Geldi

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 1987 yılı mezunları 2 Nolu amfide bir araya geldi. Mezunlar Dr....

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi 1987 yılı mezunları 2 Nolu amfide bir araya geldi.
Mezunlar Dr. Ayfer Karakaya, Dr. Fatma Akdoğan, Dr. İlhan Kavas, Dr. Filiz Kibar ve Dr. Halis Bayrak tarafından düzenlenen etkinlikte hasret giderdi. Etkinliğe Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Behice Durgun, Prof. Dr. Ahmet Yücel, Prof. Dr. İlhan Tuncer ve Prof. Dr. Ayşe Doğan da katıldı.

Her yıl bir araya gelen mezunlar, işleri ve aileleri hakkında kısa bilgiler verdi. Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Tuncer, her derse girdiğinde ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu ifade etti. ÇÜ Tıp Fakültesi’nin üçüncü yuvası olduğunu belirten Prof. Dr. Tuncer, fakülte yıllarındaki arkadaşlıkların önemli ve kalıcı oldduğunu söyledi. Prof. Dr. Çetiner, böyle beraberliklerle geçmişin anımsandığını, mesleklerinin zor ve sıkıntılı olduğunu ve bu nedenle mesleki dayanışmanın çok önemli olduğunu belirtti. 87 mezunlarıyla biraraya geldiği için çok heycanlı olduğunu belirten Prof. Dr. Ayşe Doğan da konuşmasını 87 mezunlarına ait fotoğraflar göstererek tamamladı.

Reklam
Reklam

87 mezunları, dönem arkadaşları ve hocalarıyla biraraya gelme mutluluğunu yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz