ÇÜ Ve HÜ Eczacılık Eğitiminde Işbirliği Yapacak

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) ile Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Eczacılık Fakültesi arasında "Eczacılık Eğitiminde Akademik İşbirliği Protokolü" imzalandı.

Çukurova Üniversitesi Eczacılık Fakültesi arasında "Eczacılık Eğitiminde Akademik İşbirliği Protokolü" imzalandı. ÇÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Eczacılık Fakültesinin kuruluş ve gelişim sürecinde HÜ Eczacılık Fakültesi'nden eğitim ve bilimsel faaliyetler konusunda destek alınmasına yönelik protokol, ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve HÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer tarafından imzalandı. Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, HÜ'deki törende, üniversitelerinin daima "en iyi olma" ilkesini hedeflediğini ve bunun gerçekleşmesinde büyük üniversitelerle işbirliği yapılmasının önemli bir katkı sağlayacağını belirtti. Prof. Dr. Murat Tuncer ise iki köklü üniversitenin, eğitim ve araştırma konusunda işbirliği protokolü imzalanmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. ÇÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Öğülener de yeni kurulan fakültenin yüksek nitelikli bir eğitim ortamı sunmayı temel ilke olarak benimsediğini bildirerek, "Köklü üniversitelerden biri olan Hacettepe Üniversitesi ile bu bağlamda işbirliği yapmak, fakültemizin kuruluş ve gelişim süreci için çok önemli ve gurur verici bir başlangıç" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: