Cübbelerini çıkarıp oyun sahnelediler

Adana Barosu Avukatları, Turgut Özakman’ın eseri ‘Bir Şehnaz Oyun’ ile bu kez tiyatro sahnesinde yer aldılar.

Adana Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen 2 perdelik oyun Osmanlı İmparatorluğu’nun son günlerinde halkın içinde bulunduğu durumu anlatmakta idi. Oyunun yönetmeliğini ise Adana Devlet Tiyatroları Müdürü Fırat Demirağ yaptı.

Adana Barosu Başkanı Av. Aziz Erbek döneminde ilk kez kurulan tiyatro topluluğunda yer alan avukatlar oyunun sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Baro Başkanımız Av. Aziz Erbek, tüm oyuncuları sahnede tek tek kutladı ve Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü Fırat Demirağ’a da katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Reklam
Reklam

Av. Erbek, şunları söyledi:
“Tamamı avukat olan bu tiyatro grubunu kutluyorum. Bizlere burada unutulmaz bir gece yaşattınız. Baromuzca ilk defa tiyatro grubu kurulmuştur. İlk olmasına karşın, sanki yıllardır oynuyorlarmış gibi ustaydılar. Çok eğlendik, çok güzel vakit geçirdiniz bizlere. Baromuzun desteğiyle çalışmalarına başlayan tiyatroda, emek harcayan meslektaşlarıma, onların sahnede en güzel şekilde oyunlarını ortaya koymalarına katkı sağlayan Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü ve yönetmen Fırat Demirağ’a sonsuz teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü Fırat Demirağ ise, baroyla beraber bir oyun ortaya çıkarmanın büyük bir mutluluk olduğuna işaret etti.

Genel Sekreterimiz Av. Yasemin Tanır da, tüm oyuncuları üstün bir performans sergiledikleri için kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Oyunda rol alan avukatların isimleri şöyle;

Uğur Aydıngül, Sefa Aydoğan, Kahraman Bozkurtlar, Namık Kemal Tüylüce, Esra Ağca, Yılmaz Özkıral, Çağatay Gürbaz, Tuba Kastal, Memduh Ocak, Seda Horoz, Serdar Demirtaş, Deniz Çakır, Seda Sağ Özkıral, Emine Erdem ve Pınar Ağca Toplandı

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz