Çubuk Belediye Başkanı Özden Canlı Hayvan Pazarını İnceledi

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar esnafıyla bir süre sohbet...

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek, pazar esnafıyla bir süre sohbet etti.

İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük hayvan pazarı olan Çubuk Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nı sabahın erken saatlerinde ziyaret eden Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Pazar esnafı ile tek tek görüşerek istek, talep ve şikayetlerini dinledi. Esnaflara nereden geldiklerini ve Pazar hakkındaki görüşlerini soran Başkan Özden, hayvan pazarının eksikleri konusunda da incelemelerde bulunarak gördüğü eksiklikler ve yapılması gerekenler hakkında görevlilere talimatlar verdi. Diğer il ve ilçelerdeki pazarların işleyişleri hakkında da bilgi alan Başkan Özden, üreticilerin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, ’’Onların sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur’’ dedi.

Reklam
Reklam

Hayvan pazarında hayvan alımı satımı yapan esnaflar, sabah erken saatlerde açılması başta olmak üzere hayvan pazarındaki düzenden memnun olduklarını, pazara giriş ve çıkışlarda yapılan hayvan pasaportu, sağlık raporu ve hayvan kulak numaralarındaki sıkı denetimlerin pazarın kalitesini arttırdığını söylediler. Çorum’un İskilip ilçesinden geldiğini ve yıllardır esnaflık yaptığını söyleyen Ekrem Sağlam, ’’Sabahın erken saatlerinde pazara gelerek esnafın ve vatandaşların sorununu dinleyen bir belediye başkanı var mıydı? Bu yaşa geldim hayatımda ilk defa bu saatlerde hayvan pazarına gelen bir belediye başkanı gördüm. Allah sizden razı olsun’’ diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: