Çubuk Belediyesi, Ihaleyle Arsa Satacak

Çubuk Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait sanayi arsalarını ihaleyle satışa sunacak.

Çubuk Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait sanayi arsalarını ihaleyle satışa sunacak.

Çubuk Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait Yazır Mahallesi'ndeki 8 arsanın satışı için ihale yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, şunlara yer verildi:

"Mülkiyeti belediyemize ait Çubuk ilçesinde bulunan sanayi arsaları, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'na göre açık teklif usulü veya kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılacak. İhale, 06 Haziran 2012 tarihinde Çarşamba günü saat 14.00'de Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Salonu'nda belediye encümeni tarafından yapılacaktır. İştirakçilerin geçici teminat bedelini 06 Haziran 2012 tarihinde ve saat 13.30'a kadar belediyemiz veznesine yatırmaları ve açık ihale veya kapalı teklif usulüne göre ihale edilecek arsalar için teklifleri dosya halinde 06 Haziran 2012 tarihinde saat 13.30'a kadar Emlak İstimlak Müdürlüğü'ne teslim etmeleri gerekmektedir. Gayrimenkul bedelleri yüzde 10 peşin, geriye kalan kısmı aylık 36 eşit taksitte ödenecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz