Çubuk Çayı üzerindeki köprü çöktü -Çubuk Kaymakamı Şahin: "Güvenlik güçlerimiz trafik vegüvenlik açısından her türlü önlemi aldı. Bölgede ulaşım, Sanayi Caddesi ve Atatürk Caddesi'ndeki köprüden sağlanacak"

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Çayı üzerinde bulunan köprünün çöktüğünü, güvenlik güçlerinin, trafik ve güvenlik açısından her türlü önlemi aldığını

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Çayı üzerinde bulunan köprünün çöktüğünü, güvenlik güçlerinin, trafik ve güvenlik açısından her türlü önlemi aldığını belirterek, bu bölgede ulaşımın Sanayi Caddesi ve Atatürk Caddesi'ndeki köprüden sağlanacağını söyledi.

Şahin, yaptığı açıklamada, Alparslan Türkeş Bulvarı ile Endüstri Sokağı birleştiren köprünün beton bloklarının zarar gördüğünü ve çökmeler meydana geldiğini, bölgede her türlü önlemin alındığını belirtti.

Şahin, şöyle konuştu:

"Teknik ekip tarafından yapılan incelemenin ardından, köprü ile ilgili çalışmalar başlayacak. Olayın fark edilmesinin ardından güvenlik güçlerimiz trafik ve güvenlik açısından her türlü önlemi aldı. Bu bölgede ulaşım en yakın köprüler olan Sanayi Caddesi ve Atatürk Caddesi'ndeki köprüden sağlanacak. İlgili birimlerin teknik ekiplerinin yapacağı incelemenin ardından tekrar bir değerlendirme yapacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: