Çubuk Ilçesi Aydın’a Örnek Oldu

Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç ve beraberindeki ilçe ve belde belediye başkanları, Ankara Çubuk Belediye...

Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç ve beraberindeki ilçe ve belde belediye başkanları, Ankara Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden’i ziyaret etti. Başkan Özden, misafirlerine Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ilçedeki uygulamalarını anlatarak, deneyimlerini aktardı.

Milletvekili Kılıç, daha öncede ziyarete geldiği Çubuk’un çok kısa bir sürede köy görünümünden modern bir şehre dönüştüğüne şahit olduğunu belirtti. Yeni yasa ile birlikte Aydın’ın da 2014 yerel seçilmeden sonra büyükşehir belediyesi olacağını dile getiren Kılıç, ziyaretin esas amacının büyükşehir belediyesinin metropol bir ilçesi olarak Çubuk’un deneyimlerinden ve birikimlerinden yararlanmak amacıyla gerçekleştiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Aydın'ın Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal da, Çubuk ve Belediye Başkanı Lokman Özden’in kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, 2 ilçenin çok fazla ortak noktaları olduğunu belirtti. Ünal, Başkan Lokman Özden’in bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlanmak amacıyla ziyaretin gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Başkan Özden ise ziyaretten memnuniyetini ifade ederek, bu güne kadar elde ettikleri deneyim, bilgi ve becerilerini Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılıç’ın başkanlığında gelen heyete aktaracaklarını söyledi.

Daha sonra ilçede yürütülen çalışmaların yerinde gezen Kılıç ve beraberindeki heyet, Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne de uğrayıp, eğitim gönüllüsü kadınlarla da sohbet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz