Çubuklu Avcılar, Yarışmaya Hazırlanıyor

 Ankara’nın Çubuk ilçesinde Avcılar ve Doğayı Koruma Derneğinin organize ettiği "7. Çubuk Avcılık Şenliği ve Yarışmaları", 8 Haziran’da yapılacak. 

Ankara’nın Çubuk ilçesinde Avcılar ve Doğayı Koruma Derneğinin organize ettiği "7. Çubuk Avcılık Şenliği ve Yarışmaları", 8 Haziran’da yapılacak. Çubuk Avcılar ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Ayhan Şahan, avcı bayramı ve yarışmalarının gelecek pazar düzenleneceğini ve şenliklere tüm başkentlileri davet ettiklerini söyledi. Geleneksel hale getirdikleri şenlik ve yarışmaların İç Anadolu bölgesinin büyük avcı bayramlarından birisi olduğunu belirten Şahan, "İnşallah bu yıl da şenliklerimizi avcılar ve aileleriyle birlikte bayram havasında kutlayacağız. Şenliğimizi Şabanözü karayolu üzerinde bulunan Karadana köyü kum ocakları mevkisinde 8 Haziran 2014 Pazar günü düzenleyeceğiz. Bol ödüllü çeşitli yarışma ve etkinliklerin düzenleneceği şenlikte, avcılarımız yeni av sezonuna da hazırlanacaklar" diye konuştu. Trap ve hedef atışları yarışmalarının hazırlıklarına da devam edildiğini kaydeden Şahan, "Üyelerimiz çalışmalarına Karadana köyü kum ocakları mevkisinde hazırlanan trap sahasında devam ediyorlar. Çekişmeli geçecek karşılaşmalara katılım oranının yüksek olacağını düşünüyoruz. Çok sayıda plak fırlatma makinemizle sabah 10.00’da başlayacak trap yarışmalarının teknik hazırlıkları tamamlandı. Derneğimizin organizasyonunda yapılacak yarışmalara ilçemizden olduğu kadar ilçe dışarısından da katılım olacağını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: