Çubuk'ta Ramazan Eğlencelerine Çocuklar Büyük Ilgi Gösteriyor

Çubuk Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Ramazan Akşamları" etkinlikleri sürüyor.

Çubuk Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Ramazan Akşamları" etkinlikleri sürüyor.

Çubuk Belediyesi'nin Atatürk Parkında düzenlediği "Ramazan Akşamları" etkinliklerine, Belediye Başkanı Lokman Özden, Başkan Yardımcısı Hacı Çelebi, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Parkına gelen çocuklar, Türk tiyatrosuyla tanışırken, Görkem Çetin ve Kadir Çöplü'nün oynadığı Hacivat-Karagöz ile eğlenirken, orta oyunu izleme fırsatını da yakılıyorlar.

Gece boyunca çocuklara yönelik çeşitli yarışmalar da düzenleniyor.

Reklam
Reklam

Etkinliklerin yetişkinlere yönelik konserlerine ise ilgi olurken, Bahri Özipek'in şiir dinletisi ve Türk Tasavvuf Müziği konseri ile keyifli saatler geçiriyorlar.

Etkinlik süresince ücretsiz pamuk şekeri, patlamış mısır dağıtılırken, programın sonunda çocuklar, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden tarafından top ve tetris dağıtarak evlerine uğurlanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: