Cü’de Çevre Günü Programı Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Müdürlüğü tarafından Çevre Günü programı düzenlendi.Dr. Hikmet Boran...

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Müdürlüğü tarafından Çevre Günü programı düzenlendi.

Dr. Hikmet Boran Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Levent Özdemir, Doç. Dr. Ekber Şahin, Hastane Müdürü Nevran Yalman, öğretim üyeleri ve hastane personeli katıldı.

Hastane olarak çevre düzenlemesi ve korunması konusunda gerekli çalışmaları yürüttüklerini dile getiren Hastane Müdürü Nevran Yalman, “2013 yılında hastanemiz bahçesinde bulunan kurumuş, kanserleşmiş 6 ağacı can ve mal güvenliğini de düşünerek kestik. Bunların yerine 700 adet gül, 29 adet ladin, 10 adet topak asya ve çok sayıda çeşitli süs bitkisi dikimini gerçekleştirdik. Hastane çevremizde çalışmalarımız devam ediyor. Bu etkinlikte emeği geçen ve bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Çevre Mühendisi Necla Dilara Atalay’ın Çevre Bilinci konulu sunumunun ardından hastane personellerinden Mikail Aslancıl kendi yazdığı çevre konulu şiiri okudu. Program hastane çevresinde yürütülen çevre düzenleme ve koruma çalışmalarına katkı sağlayan firma yöneticileri ve hastane personeline plaket takdimi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz