CÜ'de Hasta Hakları Kurulu Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği Hasta Hakları Kurulu toplantısını yaptı.

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği Hasta Hakları Kurulu toplantısını yaptı.

CÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, hastanenin toplantı salonundaki programda, CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, başarılı çalışmalarından dolayı hastane yönetimi ve sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Hastaların, hastanelerinden beklentilerinin büyük olduğunu belirten Kocacık, sağlık çalışanlarının bu manada özveriyle çalıştığını vurguladı.

Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Alagözlü de Hasta Hakları Kurulu, komisyon çalışma şekli ve başvuru aşamaları hakkında bilgi verdi. Kurula son 6 ayda yapılan şikayetlerin azaldığını kaydeden Alagözlü, hastalara çeşitli sosyal aktiviteler sunduklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Toplantıya Başhekim Prof. Dr. Ferhan Candan, Başhekim yardımcıları Doç. Dr. Ekber Şahin ve Doç. Dr. Hayati Öztürk ile hastane başmüdürü Rahmiye Gültekin ve hastane yöneticileri katıldı.

Muhabir: Serhat Zafer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz