ÇÜ'de Mahkumlar Ve Cezaevi Çalışanlarına Tiyatro

 Adalet Bakanlığı ve Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) arasında yapılan protokol kapsamında, ''Ada'' adlı oyun, mahkumlar ve cezaevi çalışanları için sahnelendi. 

Adalet Bakanlığı ve Çukurova Üniversitesi arasında yapılan protokol kapsamında, "Ada" adlı oyun, mahkumlar ve cezaevi çalışanları için sahnelendi. ÇÜ'den yapılan açıklamaya göre, ÇÜ Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Oyunculuk Ana Sanat Dalı 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı "Ada" adlı oyun, Afife Jale Tiyatro Salonu'nda, Adana E Tipi Yarı Açık Cezaevi'nde bulunan mahkumlar ve çalışanlar için sergilendi. Bir hapishanedeki iki tutuklunun yaşadıklarını konu alan "Ada" adlı oyun, seyircisinin mahkumlar ve cezaevi çalışanları olması nedeniyle sıra dışı bir deneyime dönüştü. 300 kişinin üzerinde tutuklu ve çalışanın izlediği oyunun, büyük ilgi gördüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: