Çuhadar: Gaziantep Deplasmanından 3 Puanla Döneceğiz

Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Eskişehir Asbaşkanı...

Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Eskişehir Asbaşkanı Nihat Çuhadar da, Gaziantep deplasmanından alınacak 3 puan ile ligde çıkış yakalamak istediklerini söyledi. Çuhadar, "Gaziantep'in o durumunu göz önünde bulundurarak o düşünce şeklinde takımımız hazırlanıyor. İnanıyorum ki Gaziantep'ten başarılı bir şekilde döneceğiz." ifadelerini kullandı.

Oynadığı son 5 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Eskişehirspor, Süper Lig'in 27. haftasında Gaziantepspor’a konuk oluyor. Daha önce oynadığı son 5 karşılaşmada 4 beraberlik bir mağlubiyet alan kırmızı - siyahlı takım, ligdeki konumunu kaybederek 8. sıraya geriledi.

Reklam
Reklam

Gaziantep karşısında alınacak 3 puanla çıkışa geçmek isteyen Eskişehirspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Milli maç nedeniyle lige verilen arayı Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde değerlendiren takım, Teknik Direktör Ersun Yanal gözetiminde taktik ağırlıklı çalışıyor.

Milli takımdan dönen Alper, Tarık ve Özgür antrenmanda yer alırken, henüz dönmeyen Erkan, Causic ve Mrkela çalışmada bulunmadılar. Hürriyet sağlık ekibimiz gözetiminde takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

Eskişehirspor Teknik Asbaşkanı Nihat Çuhadar da, Gaziantepspor maçının önemli olduğunu ve puanla dönmek istediklerini söyledi. İlk dört takım içinde olmayı hedeflediklerini ancak ikinci yarıya kötü başladıklarını söyleyen Çuhadar, Gaziantep maçına 3 puan için sahaya çıkacaklarını söyledi. Çuhadar şöyle devam etti:

"İnanıyorum ki Gaziantep'ten başarılı bir şekilde döneceğiz. Gerçekten de zor bir deplasman. Gaziantep'ten puan veya puanlarla dönersek bizim takımımız adına sevindirici bir olay. 3 puanla dönersek bir anda ligdeki yerimiz daha iyi olacak."

Reklam
Reklam

Eskişehirspor yarın sabah saatlerinde Ankara'ya oradan da uçakla Gaziantep'e hareket ederek maç saatini bekleyecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: