Çukobirlik'in iki oyuncusu Hentbol U–20 kampına davet edildi

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukobirlikspor Hentbol takımından iki oyuncu U–20 Hentbol Milli Takım...

Türkiye Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çukobirlikspor Hentbol takımından iki oyuncu U–20 Hentbol Milli Takım kampına davet edildi. Milli davet, Adana spor camiasında ve Yeşil-Beyazlı kulüpte sevinçle karşılandı. Daha önce Hentbol Genç Milli Takımında da oynayan Kadir Kütük ve Kemal Akdamar, 8-13 Aralık tarihleri arasında Ankara’da yapılacak olan milli takım kampına katılmak üzere Adana’da ayrıldı.
Genç sporcular U-20 Hentbol Milli Takım kampına çağrıldıkları için çok mutlu olduklarını, kendilerine güvenenleri mahçup etmeyeceklerini ve milli formayı uzun yıllar başarıyla giyebilmek için çok çalışacaklarını ifade ettiler.
Çukobirlikspor Kulübü Başkanı Bülent Dede de yaptığı açıklamada, milli davetten büyük onur duyduklarını, daha önceleri de bir çok branşta oyuncularının milli takımlara gittiğini dile getirerek, “Çukobirlikspor Adana’da bir ekol. Faaliyet gösterdiğimiz bir çok branşta milli takımlara oyuncu gönderdik. U-20 Hentbol Milli Takım kampına 2 oyuncumuzun çağrılması bizi mutlu etti. Bu oyuncularımızın başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz