Çukobirlikspor Play-off’ta

Hentbol Deplasmanlı Erkekler A Klasmanı’nda Adana’yı temsil eden Çukobirlikspor, geçen hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı...

Hentbol Deplasmanlı Erkekler A Klasmanı’nda Adana’yı temsil eden Çukobirlikspor, geçen hafta sonunda deplasmanda karşılaştığı Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübünü farklı yenerek, liglerin bitmesine 2 hafta kala Play-Off’a kalmayı garantiledi.

31 Mart Pazar günü Kayseri’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Çukobirlikspor Kulübü 40 - 28’lik skorla kazandı. Maçın ilk yarısı da yeşil beyazlıların 19-11 üstünlüğü ile sona erdi. Çukobirlikspor’dan Orçun Tunç, 14 golle takımının en skorer oyuncusu oldu.

Reklam
Reklam

Zorlu bir maratondan sonra, ligin bitimine 2 hafta kala Play-Off’a kalmalarından dolayı oyuncularını kutlayan kulüp başkanı Bülent Dede, “Bize destek olan herkese teşekkür ederim. Amacımız, kulübümüz ü 1 yıl aradan sonra tekrar süper lige çıkarmak” dedi.

Çukobirlikspor Antrenörü Gürçin Can ise, zor bir deplasmandan galibiyetle dönüp Play-Off’a kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Lig bitiminde gruplardan Play-Off’a kalan takımlar netleşecek ve Hentbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarih ve şehirde oynanacak karşılaşmalardan sonra süper lige yükselecek 2. takım belli olacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: