Çukobirlikspor Süper Lig Yolunda

Hentbol Deplasmanlı Erkekler 1. Lig A Klasmanı’nda Adana’yı temsil eden Çukobirlikspor, play-offta oynadığı ilk üç...

Hentbol Deplasmanlı Erkekler 1. Lig A Klasmanı’nda Adana’yı temsil eden Çukobirlikspor, play-offta oynadığı ilk üç karşılaşmayı kazanarak Süper Lig’e çıkma yolunda büyük avantaj sağladı. 4 takımın katılımı ile 19 Nisan’da başlayan ve 25 Nisan’da sona erecek play-off karşılaşmaları Ankara’da, Türkiye Hentbol Federasyonu Spor Salonu’nda oynanıyor.
İstanbul Anafen’in direkt şampiyon olarak Süper Lig’e çıkmasının ardından, ligi 2. sırada tamamlayan Adana Çukobirlikspor artı 2 puanla, ligi 3. ve 4. olarak tamamlayan Amasya Taşova YİBO ve Konya Selçuklu Belediyesi artı 1’er puanla, ligi 5. olarak tamamlayan Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü ise puansız olarak play-offtan Süper Lig’e yükselecek ikinci takım olabilme mücadelesi veriyor.
Çift devreli lig usulüne göre oynanan play-off ilk karşılaşmalarında, Adana temsilcisi Çukobirlikspor üç rakibini de yenmeyi başardı. İlk tur maçlarından sonra Çukobirlikspor 8, Amasya Taşova YİBO 5, Konya Selçuklu Belediyesi 3 puana sahipken, Kayseri Atlas Eğitim’in henüz puanı bulunmuyor.
Çukobirlikspor, 23 Nisan Salı günü saat 19.30’da Kayseri Atlas, 24 Nisan Çarşamba günü saat 17.30’da Konya Selçuklu Belediyesi, 25 Nisan Perşembe günü saat 19.30’da ise Amasya Taşova YİBO Spor Kulübü ile rövanşı oynayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: