Çukobirlikspor Süper Lig’de

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig A Klasman Play-Off maçlarında Adana Çukobirlikspor, Konya Selçuklu Belediyesi'ni 33-27...

Türkiye Erkekler Hentbol 1. Lig A Klasman Play-Off maçlarında Adana Çukobirlikspor, Konya Selçuklu Belediyesi'ni 33-27 yenerek, beşte beş yaptı ve son maçlar oynanmadan Süper Lig’e yükselmeyi başardı.

Erkekler 1. Lig A Klasman Play-Off maçları Ankara THF Spor Salonunda devam ediyor. Süper Lig’i garantileyen Çukobirlikspor, Amasya Taşova YİBO karşılaşmasına formalite gereği çıkacak.

19 Nisan’da başlayan play-off müsabakalarına Çukobirlikspor’un yanı sıra Amasya Taşova YİBO, Konya Selçuklu Belediyesi ve Kayseri Atlas Eğitim Spor Kulübü katılma hakkı elde etmişlerdi.

Reklam
Reklam

Play-off müsabakalarına giderken, Süper Lig’e çıkacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Çukobirlikspor yöneticileri, “Sözümüzü tuttuk. Artık bu güzel kentimizin Süper Lig’de de bir takımı var. Genç oyuncularımız sezon boyunca inanılmaz derecede özverili maçlar oynadılar ve bileklerinin hakkıyla şampiyonluğu kazandılar. Kendilerini gönülden kutluyoruz. İnşallah yeni sezonda tüm sporseverleri karşılaşmalarımıza ve takımlarına destek olmaya bekliyoruz. Bu arada desteklerini esirgemeyen Çukobirlik Yönetim Kurulu ve idari kadrosuna teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: