Çukur 17. bölümden ilk sahne! Vartolu'nun tabutunu taşıyorlar

Çukur'un 17. yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur 17. bölüm ilk sahnesinde, Medet ve Celasun adamlarıyla birlikte Vartolu'nun tabutunu taşıyor. Vartolu öldü mü yaşıyor mu sorusu 17. bölümde belli olacak. Çukur'un yeni bölüm ilk sahnesinde, Vartolu'nun tabutu Çukur'dan çıkartılırken, Saadet’in gözyaşları içinde çocukluk aşkı Salih’in götürülüşünü izlediği anlar izleyenleri de derinden etkiliyor.

Ay Yapım imzalı Çukur’un 17. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Vartolu’nun tabutunu taşıyan Medet ve Celasun, Vartolu’yu Çukur’dan çıkarıyor. Merakın doruk noktasına çıktığı Çukur’un 17. bölümü 19 Şubat Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

Çukur'un son bölümünde, annesinin mezarı başında içini döken Vartolu ile yanına gelen Yamaç’ın büyük düellosu nefes keserken, Yamaç’ın Vartolu’ya gerçeği bildiğini itiraf ettiği anlar bölüme damga vurdu. Koçovalılar ve Vartolu arasında çekilen silahlar tansiyonu yükseltti. Nefes kesen mücadelede Celasun, Vartolu’yu ikna ederek çatışmadan uzaklaştırdı.

Vartolu arabayla uzaklaştığı sırada önünü kesen maskeli adamlar Vartolu’nun arabasını taramaya başladı. Arabanın içinde kurşun yağmuruna tutulan Vartolu’nun atılan bombalarla birlikte dört bir yanını alevler sardı. Bu sarsıcı ana tanık olan ve afallayan Yamaç’ın yaşadığı şok izleyenleri ekran başına kilitledi.

MAGAZİN GÜNDEMİNDE NELER OLDU?