Çukur'da şok ayrılık! Aliço'nun babası Yavuz Çoban öldü mü? Salih Kalyon ayrıldı mı? Çukur 75. son bölüm izle!

Çukur dizisi 3. sezon 8. son bölümüyle Show TV'de ekrana geldi. Çukur 75. son bölümde, Aliço'nun gizemli babası Yavuz Çoban büyük bir trajedi yaşadı. Oğlu Ali Çoban'ı düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürmek için gönderen Yavuz Çoban tuzağa düştü. Ebu Kaysar bombalı saldırıdan kurtulduktan sonra Yavuz'un evini bastı. Çukur'daki nefes kesen çatışma sahnesinde Aliço'nn babası Yavuz Çoban öldü. Usta oyuncu Salih Kalyoncu ise Çukur'a veda etti. İşte Çukur 75. son bölümde yaşananlar.

Show TV'nin Ay Yapım imzalı dizisi Çukur'un 11 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümü nefesleri kesti. Çukur'da Aliço'nun emekli asker olan babası Yavuz Çoban kendi yaptığı planın kurbanı oldu. Yavuz Çoban, 20 yıldır peşinde olduğu düşmanı Ebu Kaysar'ı öldürmesi için oğlu Aliço'yu görevlendirdi. Ancak bombalı saldırıdan kurtulan Ebu Kaysar, bu defa Yavuz'un evine saldırı düzenledi. Çukur son bölümde, usta oyuncu Salih Kalyoncu'nun canlandırdığı Yavuz Çoban karakteri öldü. Salih Kalyon ise konuk oyuncu olarak katıldığı Çukur'a 75. son bölümde veda etti.

Reklam
Reklam

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur 3. sezonun 8. bölümünde (75. Bölüm); Aliço, eve gelir ve çocukların öldüğüne inanamaz. Yavuz'a neden çocukların öldürdüğünü sorar. Yavuz ise işini şansa bırakamayacağını söyler. Aliço, Çukur'a gideceğini söyler, Yavuz ise buna karşı çıkar. Bunun üzerine Aliço, Yavuz'a silah doğrultur ve babasının olmadığını söyler. Yavuz ise korkak biri olduğunu ve kendisini vuramayacağını söyleyip silahı elinden alır.


Aliço ağlarken, Yavuz'u Ebu Kaysar arar. Ebu Kaysar'ın ölmediğini öğrenen Yavuz, şaşırır. Ebu Kaysar, Yavuz'u tehdit eder. Zafer, bahçedeki silahlı adamları görür ve Yavuz'a seslenir ancak Yavuz duymaz. Tam bu sırada adamlar ateş etmeye başlar. Yamaç, silah seslerini duyar ve Aliço'ya seslenir.

Yavuz, bu olanlardan dolayı Aliço'yu suçlarken bu sırada Zafer bağırarak kardeşini bırakmasını söyler. Yavuz tam ateş edecekken Zafer, Yavuz'a ateş eder. Cünyet ise Aliço'yu alarak Yamaç'ın yanına götürür. Cüneyt, Aliço'yu alarak buradan götürmesini söyler. Zafer ise adamlarla ateş ederken vurulur.

Reklam
Reklam

NEHİR VE YAMAÇ ÖPÜŞTÜ

Yamaç ve Aliço, Aliço'nun kulübesindeyken dışarıdan bir ses gelir. Yamaç panikle yerinden kalkar ve kapıdan bakar. Yamaç, Nehir'i görünce şaşırır. Yamaç, Nehir'e gerçek olup olmadığını sorar. Nehir ise gerçek olmadığını söyler. Nehir, acılara katlatmak için kendisini yarattığını, birlikte yaptıkları her şeyi tek başına yaptığını söyler. Ardından gerçek olduğunu, Yamaç'ın boşluğuna tekme atarak ona hissettirir.

Nehir, Yamaç'ı ilk defa mutlu gördüğünü söyler. Yamaç ise kendi için çok önemli olan bir şeyi kaybettiğini ancak ona kavuştuğunu söyler. Yamaç içinde Nehir'in bulunduğu hayalini anlatır sonrasında saçma olduğunu söyler. Bunun üzerine Nehir öfke ile kalkıp gitmeye çalışırken bir taraftan da yaşadıklarını sorgular. Yamaç'tan gözlerine bakıp saçma olup olmadığını tekrar söylemesini ister. Sonrasında Yamaç'ı öper.

MEDET, VARTOLU'NUN MESAJINI YANLIŞ ANLAYINCA...

Medet, kendini hapishaneye attırmak için başını belaya sokmaya çalışır. Bir kuyumcuya girer ve oradan bir şeyler çalmayı düşünür. Tam bu sırada Vartolu, Medet'i arar. Vartolu'nun sesini duyan Medet, mutluluktan ne yapacağını bilemez. Vartolu, Medet'e Armutlu'ya gitmesini, Nartepelilerin kıraathanesini bulmasını, "Vartolu Saadettin abim hepinizin yardımını istiyor, çünkü Vartolu Saadettin abim kardeşinizin de intikamını alacak" demesini söyler. Tam bu sırada Vartolu'nun telefonun şarjı biter. Medet dışarı çıkacakken bu sırada polisler gelir ve Medet'i alır. Kuyumcunun sahibi ise şikayetçi olmadığını söyler ve Medet serbest kalır.

Reklam
Reklam

YAMAÇ, AKIN'I AİLEDEN VE ÇUKUR'DAN KOVDU

Akın Çukur'dan ve aileden silinince, soluğu Kutay'ın yanında alır. Olan biteni Kutay'a anlatır. Kutay ise Akın'a hak verir. Kutay, ne olursa olsun yanında olacağını ve kardeşi olduğunu söyler. Akın ile birbirlerine sarılırlar. Tam bu sırada Akın, Kutay'ı bıçaklar. Kutay yere yığılır, Akın'ın gözleri dolar. Kutay neden böyle yaptığını sorar, Akın ise bir hata ile silinip atılmanın kolay olduğunu söyler. Kutay acı içinde kıvranırken, Akın çekip gider.

Yamaç, Aliço'yu almak için Yavuz'un evine gider. Yavuz'un adamları ile bir süre kavga ettikten sonra arabaya binip eve doğru sürüp içeri girer. Yavuz'a, Aliço'yu almaya geldiğini söyler. Yavuz ise Aliço diye birinin olmadığını söyler. Yamaç ise Aliço'yu kurtaracağını söyler. Bunun üzerine Yavuz, Yamaç'ı bodruma kapatır. Yavuz, Yamaç'a kim olduğunu ve neden kendisinden kurtarmak istediğini sorar. Yamaç ise Aliço'nun kıymetini bilmediğini, dünya Aliço'nun yüzü suyu hürmetine döndüğünü, baba olmanın ne demek olduğunu bilmediğini söyleyip ağlamaya başlar. Yavuz ise gülerek Yamaç'ın yanında ayrılır.

Reklam
Reklam


Yamaç ve Selim, Akın'ın Azer ile bir olup uyuşturucu sattığı gerçeğini öğrenirler. Öfke ile Akın'ın yanına giderler. Akın yaptıklarının Çukur için olduğunu söyleyince Yamaç sinirlenir. Akın'a arkalarından iş çevirdiğini, Karaca'yı da ateşe attığını söyler. Yamaç ve Selim daha da sinirlenir. Yamaç, Akın'a derdinin Çukur'u korumak değil, ele geçirmek olduuğunu ve Koçovalı adını taşıdığını unutacağını söyler. Akın ise ailenin tek erkek torunu olduğunu söyler. Yamaç ve Selim giderken, Akın ismini onun vermediğini ve alanın da onun olmayacağını söyler.

Cumali, Şenol ile iş birliği yaparak Murtaz'nın sadakatini ölçmeye çalışır. Şenol, Murtaza'ya Koçovalıları kızdıracak illegal olmayan bir şey yaptırmaya çalışır. Ancak Murtaza, Şenol'a karşı koyarak böyle bir şey yapmayacağını söyler. Ardından Cumali gelir ve Murtaza'ya bir sınava soktuğunu ve sınavdan geçtiği söyler. Murtaza ise bu duruma bozulur.