Çukurca Şehidinin Baba Ocağı, Yasa Boğuldu

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adem Eren Kara'nın...

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adem Eren Kara'nın acı haberi, baba evini yasa boğdu.

Çukurca'da şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Adem Eren Kara'nın, Kars merkeze bağlı Kümbetli köyündeki ailesine şehadet haberini askeri yetkililer getirdi. Türk bayrakları ile donatılan şehidin evine vatandaşlar akın etti. Kara ailesinin 3 çocuğundan biri olan Şehit Adem Eren Kara'nın bekar olduğu, ve son telefon görüşmesinde ailesine evlenmek istediğini söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan ağıt yakan şehidin annesi Adalet Eren Kara ile akrabaları baygınlık geçirdi. Askeri ambulans ve doktorlar tarafından ilk müdahaleleri yapılan şehidin yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektikleri gözlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: