Çukurca'da Kaymakamın Koruması Silahlı Saldırıya Uğradı

Çukurca Kaymakamı Levent Öztin'in korumalığını yapan köy korucusu İhsan Şenir ve kaymakamlıkta memur olarak çalışan...

Çukurca Kaymakamı Levent Öztin'in korumalığını yapan köy korucusu İhsan Şenir ve kaymakamlıkta memur olarak çalışan Hamit Derin piknikte silahlı saldırıya uğradı.

Olay, bugün öğle saatlerinde Çukurca ilçesine 15 kilometre uzaklıktaki Işıklı köyü Bardak Yaylası'nda meydana geldi. Çukurca'da 5 yıldır kaymakam korumalığı yapan köy korucusu İhsan Şenir, kaymakamlıktaki memur arkadaşı Hamit Derin ile Bardak Yaylası'na pikniğe gitti. Burada kimliği belirsiz kişilerin silahlı saldırısana uğrayan Şenir ve Derin, kayalıkların arkasına saklandı. Saldırıda İhsan Şenir kolundan yaralandı, memur Hamit Derin yara almadan kurtuldu.

Reklam
Reklam

Yaralı Şenir, olay yerine giden ambulansla Çukurca Sağlık Ocağı'na götürüldü, daha sonra helikopterle Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede operasyon başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: