Çukurca’da yoğun hava hareketliliği bugün de sürdü

Son terör saldırısında 24 şehidin verildiği Hakkâri’nin Çukurca ilçesindeki hava hareketliliği bugün de devam etti....

Son terör saldırısında 24 şehidin verildiği Hakkâri’nin Çukurca ilçesindeki hava hareketliliği bugün de devam etti. Sabah erken saatlerde başlayan helikopter hareketliliği, akşam saatlerinde arttı.
Terör örgütü PKK ile sıcak temasın devam ettiği, Kazan ve Keklik Tepe bölgelerine asker ve gerekli teçhizat sevkiyat yapan skorsky helikopterleri, Çukurca’daki 21. Sınır Jandarma Taktik Tugayı’ndaki piste aralıklarla iniş ve kalkışlar yaptı. Pistteki yoğunluk ilçede merak uyandırdı.
Bu arada, akşam saatlerinde ilçede yaşanan yoğun helikopter trafiği sırasında tam donanımlı iki kobra helikopteri ise pistin bulunduğu Zap Vadisi'nde devriye gezerek, etraftaki tepelerden gelebilecek saldırılara karşı flâşör atarak önlem aldı.
Öte yandan, ilçede bu yoğunluk yaşanırken, bugün akşam saatlerinde, Kazan Vadisi'nde ölen PKK’lıların cesetlerini alırken çıkan çatışma yaralanan altı asker, Çukurca’dan sevk edilen ambulans helikopterlerle Hakkâri Askeri Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz