Çukurcalı Kızların Büyük Başarısı

Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Orta Okulu, Diyarbakır'da düzenlenen futsal grup yarışmalarında rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi.

Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Orta Okulu, Diyarbakır'da düzenlenen futsal grup yarışmalarında rakiplerini yenerek yarı finale yükseldi.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası'nda il birincisi olan Çukurca Şehit Bilal Soybilgiç Orta Okulu, 26-28 Şubat 2013 tarihleri arasında Diyarbakır'da düzenlenen grup yarışmalarında Diyarbakır ve Şanlıurfa ekiplerini yenerek gruptan çıkmayı başardı.

Yıldız kızlar, 28-31 Mart 2013 tarihleri arasında Elazığ'da yapılacak Yıldız Kızlar Futsal Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılarak Hakkari'yi temsil edecek.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, yaptığı açıklamada, Yıldız Kızlar Futsal müsabakalarına ilk defa bir kız takımıyla katıldıklarını ve bu başarının oldukça önemli olduğunu söyledi.

Güldal, kızlardan katılacakları yarı final yarışmalarında da başarı beklediklerini ve Türkiye Şampiyonasına katılacaklarından emin olduklarını söyledi.

Muhabir: Nevzat Taş / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz