Çukurova Belediye Başkanı Arıkan,iftarını Halkla Birlikte Yaptı

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Huzurevleri Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin 500 kişiye ihtar yemeği verdi.

Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Huzurevleri Mahallesi'nde yaklaşık 2 bin 500 kişiye ihtar yemeği verdi.

Arıkan, 11 ayın sultanı Ramazanda Adana Sevgi Evleri'nde kalan çocukları yalnız bırakmayarak iftar yemeğinde bir araya geldi. Çocuklarla aynı sofrada iftarını açan Arıkan, Sevgi Evlerini de gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Ramazanın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını daha da ön plana çıkardığını belirten Arıkan, halkın bir arada iftar yapması için 100. Yıl Mahallesi'nin ardından Huzurevleri Mahallesi'nde de yaklaşık 2 bin 500 kişinin katıldığı bir iftar yemeği verdi.

Reklam
Reklam

Duaların okunmasıyla başlayan iftar yemeğinde bir konuşma yapan Arıkan, "Birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel örneğini iftar sofralarımızda yaşıyoruz. Bugün her zamankinden daha çok birbirimizi seviyor ve birbirimize saygı duyuyoruz. Ramazan ayı bu duygularımızın güçlenmesinde çok büyük katkı sağlıyor" dedi.

Arıkan, Ramazan nedeniyle belediye temizlik işlerinde çalışan 330 personele de gıda yardımında bulundu.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: