Çukurova Belediye Meclisinden Van’a yardım eli uzandı

Çukurova Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına meclis üyeleri de katılarak depremzedeler için nakdi yardımda bulundu.Çukurova Belediyesinin...

Çukurova Belediyesinin başlattığı yardım kampanyasına meclis üyeleri de katılarak depremzedeler için nakdi yardımda bulundu.
Çukurova Belediyesinin olağan meclis toplantısı Van’da hayatını kaybeden depremzedeler için saygı duruşu ile başladı. Van’da yaşanan acıya herkesin ortak olması gerektiğini belirten Meclis Başkan Vekili Ekrem Kandemir, belediye olarak başlatılan yardım kampanyasına destek verilmesi gerektiğini söyledi.
Yapılan diğer konuşmaların ardından Van’daki depremzedeler gönderilecek yardım için partilerin gurup başkanlarından çeşitli teklifler geldi. Meclis üyeleri aldığı ortak kararla depremzedeler için hem nakdi hem de özellikle soğuk havalarda yurttaşların daha fazla mağdur olmaması için giyim yardımı yapılması konusunda karar aldı.
Yardım kampanyasına katılmak isteyenlerin Çukurova Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’nin 0322 266 00 00 numaralı telefonunu arayabileceğini söyleyen Başkan Vekili Kandemir, toplanacak tüm yardımların hızlı bir şekilde Van’daki depremzedelere gönderileceğini açıkladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz